Toimitusehdot

Tilaaminen

Linda Fashion toimii verkossa sekä Tampereella Tullintorin kauppakeskuksessa osoitteessa Tullikatu 6, Tampere. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus

Toimituskulut: 5,90 €. Yli 80 € ostokset ilman postikuluja. Nouto myymälästämme Tampereelta on MAKSUTON.
Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen.

Tuotteen palauttamisen toimituskulut maksaa asiakas.

Lähetämme paketin sinulle postipakettina (Economy 16) valitsemaasi postin palvelupisteeseen tai Postin SmartPost-pakettiautomaattiin. Postin normaali toimitusaika paketeille on pääsääntöisesti 2-7 arkipäivää.

Nouto myymälästä Tampereelta: 0 €
Nouto myymälästämme osoitteesta Tullintorin kauppakeskus, Tullikatu 6, 33100 Tampere. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa.

TOIMITUS VAIN SUOMEEN.
WE DELIVER ONLY TO FINLAND.
 

Maksutavat ja -ehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien :Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu:
    Collector Bank/Walley; Collector/Walley -laskulla saat 45 vrk maksuaikaa ostoksillesi. Laskutuspalkkio 3,80 €, ei korkoja, mikäli maksat saamasi laskun eräpäivään mennessä pois. Tarkemmat tiedot löydät Collectorin/Walley:n yleisistä luottoehdoista
    https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Linda Fashionin yleiset ehdot.

Palautukset ja vaihdot

Toivomme että olet tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin olethan meihin yhteydessä. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa  siitä hetkestä, kun olet hakenut tuotteen Postin noutopisteestä tai automaatista. Palautus/vaihto tulee tehdä siis 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut paketin ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen

Palautus / posti: Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia info@lindafashion.fi tai soittamalla 040 7295790. Kerro haluatko palauttaa tuotteen vai esimerkiksi vaihtaa kokoa, jolloin lähetämme sinulle uuden koon tilalle. Saat meiltä tarkemmat ohjeet palautusta varten. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut paketin. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni.

Hyvitämme palautuksen heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Hyvitys tehdään käytetyn maksutavan mukaisesti joko laskulle, pankkitilille tai luottokortille.

Reklamaatiot ja ongelmatilanteet

Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai sinulla on jokin muu ongelma, ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia info@lindafashion.fi tai soittamalla  040 7295790. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!

Muut ehdot

Linda Fashion ei ole vastuussa, jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä. Linda Fashion pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

Toivottavasti löysit täältä tarvittavat tilaamiseen, maksamiseen ja palauttamiseen liittyvät tiedot. Mikäli jäit kuitenkin kaipaamaan jotain tietoa, voit olla meihin yhteydessä info@lindafashion.fi tai soittamalla 040 7295790 niin autamme mielellämme!

Mukavia  shoppailuhetkiä Sinulle!